Forum Top Banner Ad

Collapse

Ebay Classic organs

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Help with M103 - Not starting when START switch is pressed up

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Help with M103 - Not starting when START switch is pressed up



    Hello Friends,</P>


    Please help in resolving the problem. Duringa party at home some of the kids tried to turn on my Hammond M103 and incorrectly operated the power toggle switches. I believe they heard a strange sound and now nothing happens when I try to turn on the START followed by the RUN switches.</P>


    Itappears thata fuse is blown, but I don't know if there is afuse.</P>


    Can you please advise what to do.</P>


    I am so depressed that this has happened and waiting to find out how to resolve the problem.</P>


    Thanks</P>


    Jackson</P>

  • #2
    Re: Help with M103 - Not starting when START switch is pressed up

    Probably not a blown fuse; as far as I know Hammond never built fuses into anything! I'd start with where the kids were messing around: the switches. These are known to go bad fairly often anyway, and should bea cheap fix. Good luck with it. cheers, Scott
    Nobody loves me but my mother,
    And she could be jivin' too...

    --BB King

    Comment


    • #3
      Re: Help with M103 - Not starting when START switch is pressed up



      Thank you ToasterDue, I will check out the switches.</P>


      Regards,</P>


      Jackson</P>

      Comment


      • #4
        Re: Help with M103 - Not starting when START switch is pressed up

        <BLOCKQUOTE>


        Let's just hope the little devils didn't blow out your synchronous motor.. LOL! :p :))))</P></BLOCKQUOTE>

        Comment

        Working...
        X